Tükk aega olin tahtnud katsetada jälle uut jäätist. Sirvisin Kodu & aja ajakirja üks päev ja leidsin sealt retsepti karamellijäätise tegemiseks. Järgmisel poeskäigu ajal võtsingi lisaks teistele toiduainetele ka selle jäätise tegemise ained ja järgmise päeva hommikul asusin tegema. Lisasin enda poolt ka paki lehmakomme ja saigi üks magus ja hea karamellijäätis valmis.
Ained:
6 dl vahukoort
1 konservipurk keedetud kondenspiima
1 pakk lehmakomme.
Valmistamine:
Lõika lehmakommid väikesteks tükkideks. Vahusta koor ja sega keedetud kondenspiim selle hulka.Viimasena lisa ka lehmakommitükid. Kalla segu sügavkülmakarpi ning pane külmikusse. Võta jäätis külmikust välja pool tundi enne serveerimist ja serveeri endale meelepärasel moel.
No comments:
Post a Comment