Tuesday, June 14, 2016

Maapähklivõiga šokolaadibrownie

Tõsiselt suur tahtmine tuli midagi šokolaadiga küpsetada. Küll mõtlesin, et kas tuleb hea välja või mitte. Üheks põhjuseks miks sellele mõtlesin oli see, et sai seda kooki küpsetatud gaasiahjus. Olen harjunud küpsetama elektrilises ahjus. Aga ei postitaks seda retsepti kui see hea välja ei oleks tulnud.
Kook koosneb ainult 4 koostisosast, banaanist, maapähklivõist, tumedast šokolaadist ja täisteranisujahust. Olen viimasel ajal ise maapähklivõid teinud, aga kuna mul valmis tehtud  ei olnud, otsustasin osta.
Sellest kogusest jagub 20x10cm vormile.

Retsept

2 küpset banaani
200g Rimi I love eco maapähklivõid
200g 56% Kalevi tumedat šokolaadi
50g täisteranisujahu

Püreesta banaanid. Lisa maapähklivõi banaanidele. Sulata šokolaad vesivannil ja lisa sulanud šokolaad teiste hulka. Sega korralikult läbi. Lisa täisteranisujahu segule. Kalla valmis tainas küpsetuspaberiga kaetud vormi ja määri laiali. Küpseta õrnal kuumusel(170-180 kraadi juures) 30-35 minutit. Lase täielikult jahtuda enne söömist.


No comments:

Post a Comment