Saturday, August 20, 2016

Kirsi-ricottakohupiimakook




Põhi:
225g maisijahu
225g riisijahu
100g rafineerimata suhkrut
300g võid või margariini

500g-600g puhastatud kirsse
maisitärklist

Kate
800g riccotta kohupiima
200g kohupiimapastat
60-80g  rafineerimata suhkrut
3 muna

Põhja jaoks vahusta või suhkruga. Sega kokku jahud ja lisa need vahustatud võile. Vormi segu palliks ja pane vähemalt 30min kuni tunniks külma(võib ka kauem külmas olla). Suru tainas 34x28cm küpsetuspaberiga kaetud vormi ja küpseta 200 kraadi juures 20 minutit. Sega kokku kohupiimad, suhkur ja munad. Laota kirsid põhjale ja raputa sõelaga peale maisitärklis. Kalla kohupiimasegu põhja ja kirside peale ning küpseta veel 30-40 minutit 200 kraadi juures. Võta ahjust välja ja lase jahtuda enne serveerimist.

No comments:

Post a Comment