Kuna tuli tahtmine proovida ühte kursuselt saadud trühvli retsepti, siis võtsin retseptid ette ja hakkasin neid läbi vaatama. Silma jäi mulle valgete trühvlite retsept, mis vajas lihtsalt läbi proovimist. Kahjuks ei lasknud mingi asi segul nii kõvaks minna, et oleks mõnusad pallid nendest vormida saanud.Isegi kui sügavkülma sai pandud. (arvatavasti oli selleks Kalevi valge šokolaad) Niisiis otsustasingi segu lihtsalt topsidesse kallata ja valget šokolaadi veel peale sulatada. Järgmiselt siis ka retsept:
220g valget šokolaadi(kasutasin kalevi oma)
190g 35% rõõska koort
60g võid
Katteks: 100 g valget šokolaadi
Valmistamine: Keeda koort väikeses anumas natuke aega ja tõsta pliidilt. Lisa šokolaaditükid ja või. Kata anum kinni ja hoia külmas tund kuni ööpäev. Tõsta lusika abil segu kausidesse ja vala üle sulatatud šokolaadiga. Ma panin natukeseks ajaks külma aga võib ka kohe serveerida kuna külmas šokolaad muutub tahkeks.
NB! Kui kasutada valget Fazeri kokašokolaadi võib isegi segu taheneda nii, et saab teha trühvleid.
No comments:
Post a Comment